Slik bruker du Zyx

Zyx kjøpes reseptfritt på apoteket. Typisk vil man kjøpe det ifm med smerter i halsen ifm forkjølelse, influensa, halsbetennelse, tannlegebesøk som har vært særlig smertefulle eller lignende. Det er et reseptfritt legemiddel, så les pakningsvedlegget nøye. Spør på apoteket dersom du er usikker.

Voksne og barn over 6 år: Vanlige dose er 1 sugetablett 3 ganger daglig. Behandlingen skal ikke pågå lenger enn 7 dager. Kontakt din lege eller tannlege dersom symptomene ikke har gått over innen 3 dager. Ta aldri mer enn den anbefalte dosen uten å ha rådført deg med legen din først.  For å oppnå maksimal effekt skal sugetabletten smelte langsomt i munnen. Sugetablettene skal ikke svelges hele eller tygges.



Zyx sugetabletter skal ikke gis til barn under seks år. Når barn under tolv år tar Zyx sugetabletter, bør en voksen person kontrollere at de tas korrekt.

Sår hals?

Ved en forkjølelse er det svært vanlig å oppleve vond og sår hals. Sår hals er som oftest helt ufarlig og går som regel over av seg selv, men kan være ubehagelig. ZYX smertestillende halstabletter har dokumentert effekt og lindrer halsen.

Les mer

ZYX halstabletter

ZYX er en reseptfri halstablett. Den er sukkerfri og kommer i fire smaker: mint, sitron, honning/appelsin og eukalyptus.

Les mer

Her får du kjøpt Zyx!

Zyx kan kjøpes reseptfritt på nett eller på ditt nærmeste apotek.

Kjøp Zyx her!

Du forlater Zyx.no

Ved å klikke på "Fortsett" nedenfor, forlater du dette Mylan-tilknyttede nettstedet for å komme frem på et tredjeparts nettsted som er ansvarlig for innholdet.