Slik bruker du Zyx

Zyx kjøpes reseptfritt på apoteket. Typisk vil man kjøpe det ifm med smerter i halsen ifm forkjølelse, influensa, halsbetennelse, tannlegebesøk som har vært særlig smertefulle eller lignende. Det er et reseptfritt legemiddel, så les pakningsvedlegget nøye. Spør på apoteket dersom du er usikker.

Voksne og barn over 6 år: Vanlige dose er 1 sugetablett 3 ganger daglig. Behandlingen skal ikke pågå lenger enn 7 dager. Kontakt din lege eller tannlege dersom symptomene ikke har gått over innen 3 dager. Ta aldri mer enn den anbefalte dosen uten å ha rådført deg med legen din først.  For å oppnå maksimal effekt skal sugetabletten smelte langsomt i munnen. Sugetablettene skal ikke svelges hele eller tygges.Zyx sugetabletter skal ikke gis til barn under seks år. Når barn under tolv år tar Zyx sugetabletter, bør en voksen person kontrollere at de tas korrekt.

Zyx - Smertestillende for halsen!

De fleste nordmenn opplever vondt i halsen i løpet av året. Ofte skyldes smerten infeksjon og den kommer gjerne sammen med en forkjølelse. Med Zyx så får man smertestillende tilpasset halsen. Du får kjøpt den reseptfritt på apoteket. Les mer om hvorfor dette faktisk virker på smertene i halsen.

Les mer

Hverdagsplager - Følg oss på Facebook!

Vondt i halsen kan være veldig plagsomt, og er en av mange typiske hverdagsplager. På Facebooksiden vår kan du få tips, råd og kunnskap om hva som kan bidrar til for eksempel å lindre sår hals.

Følg oss på Facebook

Her får du kjøpt Zyx!

Zyx kan kjøpes reseptfritt på nett eller på ditt nærmeste apotek.

Kjøp Zyx her!

Du forlater Zyx.no

Ved å klikke på "Fortsett" nedenfor, forlater du dette Mylan-tilknyttede nettstedet for å komme frem på et tredjeparts nettsted som er ansvarlig for innholdet.